ERBJUDANDE

Diadrom erbjuder tjänster och produkter inom diagnostik. Vi genomför projekt både på plats hos kund och från Diadroms kontor. Tack vare lång och gedigen erfarenhet från många års kvalitetssäkrat utvecklingsarbete inom diagnostik har vi ackumulerat unik kunskap som vi gärna delar med våra kunder.

Vi är experter på diagnostik

KONTAKTA OSS

VÅRA PRODUKTER

Diadrom OWL

Diadrom OWL är en diagnostik- och fleet managementlösning för förebyggande underhåll – Diadroms konkreta bidrag till Internet of Things & Big Data.

LÄS MER

Diag Studio®

Diagnosplattformen Diag Studio® är ett resultat av vår expertkompetens och mångåriga erfarenhet inom diagnostik. Verktyget anpassas efter kundens specifika behov.

LÄS MER

Diadrom Dolphin

Diadrom Dolphin är ett verktyg för testautomatisering en viktig komponent i Diadroms leveranser av mjukvara till olika styrenheter.

LÄS MER

AUTOTECH

Autotech innebär en revolution!

Autotech kommer att förändra världen på ett mer omvälvande sätt än till och med PC:n och Webben. Det självkörande och uppkopplade fordonet kommer att radikalt förändra vår syn på transporter och resande, och därmed omvandla industrin och samhället. Grundläggande för Autotech är strikta kraven på kvalitet, miljö, enhetspris, bandbredd och produktlivslängd.

Diadroms fokus inom Autotech kan delas in i två kategorier: Life Cycle Management Systems (LCMS) och Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Diadrom är ledande inom utvecklingen av LCMS, via egna produkter och expertkonsultering. Diadrom upplever för närvarande en stor ökning i efterfrågan vad gäller ADAS, speciellt inom IP-basade teknologier och sensor-fusion.

Autotech har sitt ursprung i Automotive, men lösningarna är användbara i andra sektor.