Letar du efter en ny utmaning, en spännande bransch och duktiga kollegor?

Är du intresserad av att arbeta med systemutveckling, #Autotech, världens ledande bolag inom Automotive och på köpet få en massa härliga kollegor? Om ja, så är Diadrom väldigt intresserad av att höra från dig.

Diadrom erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Vi värnar om sammanhållning, hemmatillhörighet och månar om trivsel på företaget med gemensamma trivselaktiviteter och luncher. Vi har återkommande gemensamma utbildningsdagar där alla ska känna att de är med och bidrar genom kunskapsspridning.

Det är Du som gör det möjligt att Diadrom ständigt utvecklas!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM DE AKTUELLA TJÄNSTER. 

Diadrom är det ledande mjukvarubolaget inom Diagnostik av Autotech

Diadrom levererar produkter och tjänster inom diagnostik för Autotech och möjliggör därigenom för företag att realisera och exploatera större potential i sina produkter och tjänster.

www.diadrom.se

#Autotech innebär en revolution!

#Autotech kommer att förändra världen på ett mer omvälvande sätt än till och med PC:n och Webben. Det självkörande och uppkopplade fordonet kommer att radikalt förändra vår syn på transporter och resande, och därmed omvandla industrin och samhället. Grundläggande för Autotech är strikta kraven på kvalitet, miljö, enhetspris, bandbredd och produktlivslängd.

Diadroms fokus inom #Autotech kan delas in i två kategorier: Life Cycle Management Systems (LCMS) och Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Diadrom är ledande inom utvecklingen av LCMS, via egna produkter och expertkonsultering. Diadrom upplever för närvarande en stor ökning i efterfrågan vad gäller ADAS, speciellt inom IP-basade teknologier och sensor-fusion.

#Autotech har sitt ursprung i Automotive, men lösningarna är användbara i andra sektor.

http://diadrom.se/erbjudande/#autotech 

Share this post on social media