Diadrom har fått en order på produkten Diadrom Autotech Bootloader från BCS Automotive Interface Solutions

Diadrom Software AB, ett helägt dotterbolag till Diadrom Holding AB (publ), är ett ledande mjukvaruföretag som erbjuder tjänster och egna produkter inom Diagnostik av Autotech, har fått en order från BCS Automotive Interface Solutions. BCS Automotive Interface Solutions är en underleverantör specialiserad på lösningar för fordonets interiör för att säkerställa en säker och bekväm kontroll av bilen av föraren.

Det initiala ordervärdet är ca. 2,3 miljoner kronor. Ordern som kommer att pågå fram till slutet av året avser ett utvecklingsprojekt samt en licens på företagets produkt Diadrom Autotech Bootloader (DAB). DAB är en flexibel bootloader speciellt utformad för applikationer inom Autotech och för att möta de höga krav som branschen och inte minst OEM -tillverkare har utvecklat. DAB har utvecklats internt av Diadrom och i kundprojekt under flera år.

 ”För säkerhetskritiska och komplexa Autotech -applikationer erbjuder Diadrom flera kompletterande produkter till biltillverkare och underleverantörer. Vi är stolta över att kunna hjälpa BCS Automotive Interface Solutions genom att leverera vår produkt Diadrom Autotech Bootloader och hoppas på ett långt produktivt samarbete, säger Carl Johan Andersson, VD, Diadrom.

 
Diadroms ledning anser att ordern är strategiskt viktig.