Diadrom Software ansluter sig till Kvaser´s TA-nätverk

Diadrom Software AB, ett helägt dotterbolag till Diadrom Holding AB (publ), är ett ledande mjukvarubolag inom diagnostik av Autotech, har tecknat ett avtal med Kvaser och anslutit till Kvasers Technical Associate (TA) nätverk. Kvaser är välkänt för sin erfarenhet och fler än 100 produkter inom Controller Area Network (CAN).
 
Som TA kommer Diadrom Software AB att implementera stöd för Kvasers hårdvarugränssnitt i testautomationsverktyget Diadrom Dolphin. Detta hjälper våra kunder att ansluta alla Kvaser´s hårdvarugränssnitt med Diadrom Dolphin.

”Vi har haft stöd för Kvaser-hårdvara under ett antal år och ser en möjlighet att bygga ut vårt ekosystem och tillhandahålla en ” One Stop Shop” för inbyggda programvaruutvecklingsprojekt. CAN finns i många av våra projekt och med en utveckling till CAN FD i applikationer som radar, hjälper Kvasers starka rykte och erfarenhet av CAN och CAN FD oss att möta kundernas behov med tillförsikt. ”- Jonas Hellberg, Head of Product Development, Diadrom Software.
 
”Med öppna bibliotek och API har Diadrom ett liknande etos som Kvaser. Företaget har erfarenhet genom hela produktlivscykeln och skapar system som interagerar med FoU, produktion och eftermarknadsprocesser; något som vi på Kvaser delar. Vi välkomnar dem till Kvasers ekosystem och ser fram emot ett fruktbart samarbete, ”- Silvia Kuller, Head of European Sales at Kvaser AB.
 
”Diadrom arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter för att möta kundernas behov och det här är en möjlighet att komplettera vårt erbjudande med support för Kvasers hårdvarugränssnitt. Vi är mycket stolta över att vara Technical Associate till Kvaser och ser fram emot ett långt och produktivt samarbete, ”- Carl Johan Andersson, VD, Diadrom Holding AB.
 
Diadroms ledning anser att det är strategiskt viktigt att vara en Technical Associate till Kvaser med sina hårdvarugränssnitt.