Diadrom tecknar licens- och konsultavtal med Renova

Diadrom har tecknat ett licens- och konsultavtal med Renova som är ett ledande återvinnings- och avfallsföretag. Affären som kommer att levereras under de kommande 12 månaderna, avser implementering av fordonsrelaterade system för datainsamling och logistik. Ordervärdet uppgår till ca 4 Mkr fördelat på licens, anpassning och integration.

"Renova inför ett nytt system för att öka lönsamheten och stärka bolagets konkurrenskraft. Vi ser fram emot att ge vår personal ett enkelt och lättarbetat system som stöd i det dagliga arbetet" säger Stefan Bernhardtz, Affärsområdeschef Logistik, Renova.

Affären med Renova är baserad på produkten TCS från finska Ecomond som är ett mjukvarubolag som verkar inom telematik och logistik. "Diadroms djupa kunskap inom diagnostik och fordonsteknologi gör dem till en perfekt partner för oss", säger Matti Tuukkanen, försäljningschef, Ecomond Oy.

"Avtalet ligger i linje med vår strategi att utveckla vår produktrelaterade affär och samverka med starka partners inom områden som relaterar till diagnostik. Med Ecomond som partner kan vi adressera en intressant marknad i Norden där vi kan leverera projekt som bygger på vår fordonskunskap och förmåga att leverera komplexa projekt", säger Henrik Fagrell, VD Diadrom.

Göteborg den 10 juni 2014