Diadroms styrelseordförande lämnar sitt uppdrag

Henrik Fagrell, styrelseordförande i Diadrom Holding AB (publ) sedan 2019, har idag meddelat styrelsen sitt beslut att avgå som styrelseledamot och ordförande för bolaget. Henrik lämnar den första september. Styrelsen har beslutat att Fredrik Ljungberg därefter kliver in som styrelseordförande tills vidare. 
 
Henrik Fagrell, styrelseordförande: 
”Jag har varit med Diadrom sedan bolaget grundades för över 20 år sedan och jag är mycket stolt över bolagets utveckling och framgångar. Det är dock dags för mig att gå vidare, och den roll jag nu tar är inte förenlig med ett styrelseuppdrag i Diadrom, då jag kan komma att assistera befintliga kunder till Diadrom. Jag kommer dock fortsatt vara en av de stora aktieägarna, men mitt dagliga fokus kommer framåt att ligga utanför Diadroms nisch. Det har varit en stor ära för mig att få leda styrelsens arbete under de senaste fem åren och jag önskar Diadrom all lycka i framtiden.” 

Fredrik Ljungberg, styrelseledamot: 
”Henrik Fagrell har varit en central person inom Diadrom sedan bolagets grundades. Han var en nyckelperson bakom Diadroms tidiga beslut att fokusera på Autotech och bolagets inriktning mot fordonsdiagnostik, ett område som idag är centralt för hela fordonsbranschen. Jag vill tacka honom för hans starka engagemang och ledarskap, och för hans centrala bidrag till resan från startup till börsnoterat bolag.”