Joakim Hökegård ny Marknads- och Försäljningschef för Diadroms konsultaffär

Diadrom Holding AB (publ) (bolaget), en ledande leverantör av tjänster och produkter inom diagnostik av Autotech, förstärker med en ny Marknads- och Försäljningschef för konsultaffären.

Tidigare har det kommunicerats att den förra Marknads- och Försäljningschefen, Viktor Eliasson, skulle ta över rollen som VD för Diadrom Software AB från och med 1 januari 2024. Detta syftar till att intensifiera bolagets fokus på sin produktaffär.

Joakim Hökegård, den nya Marknads- och Försäljningschefen, kommer att inrikta sig på marknadsföring, försäljning och affärsutveckling av konsultaffären i dotterbolaget Diadrom Systems AB. Joakim är en veteran inom marknadsföring och försäljning, med en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Han har tidigare haft roller som managementkonsult, försäljningschef, marknadschef och VD reklambyrå. Hans mest betydande erfarenheter inkluderar flera framgångsrika år som affärsutvecklare och kommunikationsstrateg på IT-konsultföretaget HiQ.

"Jag är mycket nöjd över vår rekrytering av Joakim Hökegård som ny Marknads- och Försäljningschef, med sin framgångsrika karriär och erfarenhet samt sitt breda nätverk inom Göteborgs näringsliv. Jag är övertygad om att detta kommer att stärka Diadroms erbjudande till alla våra kunder," säger Carl Johan Andersson, VD för Diadrom.

Joakims ankomst är en viktig del i bolagets strategi för att stärka sin position på marknaden och ytterligare utveckla sin konsultverksamhet och erbjudande. Med hans gedigna erfarenhet och etablerade nätverk förväntas han bidra betydligt till företagets tillväxt och framgång.